Vilkår og Betingelser

 1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
 2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Pizza Barbaros har brug for at komme i kontakt med dig.
 3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
 4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
 5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Pizza Barbaros i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte pizzabarbaros.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
 6. Pizza Barbaros påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Pizza Barbaros forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
 7. Pizza Barbaros eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Pizza Barbaros kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Pizza Barbaros påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget du er utilfreds med, har du gode ide'er, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for disse synspunkter (om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:Jeg accepterer betingelserne.
Godt at i endelig fik jeres hjemmeside op og køre, må sige den er meget bedere end jeg havde regnet med. I laver den bedste pizza i byen og er stolt af at være stamkunde hos Pizza Barbaros M.V.H Bjørn - "Pink Fyr"
Skrevet af: Bjørn   |   
onsdag, 2 marts 2016 kl. 19:27
Lækkert designet, og evnen til at vælge tilbehør til alle retter er super serviceminded. Jeg takker.
Skrevet af: Johan   |   
torsdag, 23 juni 2016 kl. 19:18
Vi var fint tilfredse. Maden var super og den kom til tiden.. Tak
Skrevet af: Jonna Lilleris   |   
søndag, 17 juli 2016 kl. 20:36
Vi modtager følgende betalingskort
American Express Dankort eDankort JCB Mastercard Visa Visa Elektron

Kontakt os

 • Pizza Barbaros
  Mariagervej 72, 8920 Randers
 • Telefon: 86 43 67 32
 • E-mail: kontakt os